Schrijf je in voor de gratis workshops

Fotoclub Zwijndrecht bestaat 60 jaar en dat is aanleiding voor feestelijke activiteiten voor leden, maar ook voor NIET leden. Er worden tijdens dit zestigjarig jubileum voor mensen die geen lid zijn van de vereniging vier gratis workshops gegeven. De workshops worden gegeven door leden van Fotoclub Zwijndrecht en zijn altijd op een zaterdag.

De workshop bestaat uit een mondelinge instructie / presentatie over het onderwerp van ongeveer een half uur, waarna er binnen of buiten wordt gefotografeerd. Tijdens het fotograferen zijn voldoende begeleiders aanwezig om vragen aan te stellen of om praktische problemen op te lossen.

De zaterdag daaropvolgend worden de gemaakte foto’s bekeken en besproken en is er nog gelegenheid tot het stellen van vragen.

De workshops beginnen allemaal om 13.00 uur en duren tot maximaal 16.00 uur. De workshops worden gegeven in het gebouw van de fotoclub aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Het buiten fotograferen vindt plaats in de directe omgeving van de fotoclub. In de week na de workshop kunnen de deelnemers hun 5 beste foto’s digitaal opsturen.

Alle ingezonden foto’s worden presentatie gereed gemaakt, zodat zij de zaterdag direct volgend op de workshop getoond kunnen worden op het TV-scherm in de expositiezaal. De bespreking van deze vijf beste foto’s is van 11.00 uur tot 12.00 uur.

De zaterdag dat de foto's besproken worden valt samen met de eerste dag van een nieuwe expositie van Fotoclub Zwijndrecht. De expositie zal hetzelfde thema hebben als de gevolgde workshop. De vijf beste foto’s per persoon zullen de hele maand van de expositie doorlopend getoond worden op het scherm en maken zodoende deel uit van de lopende expositie. De expositieruimte is iedere zaterdag van de maand geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Er is dan gelegenheid nogmaals langs te komen en met de aanwezige suppoost over de foto’s te praten.

Voor deze workshops geldt: deelname gratis / maximaal twee workshops per persoon / maximaal 12 personen per workshop. Let op: VOL is VOL

Je kunt je tot twee weken voor aanvang van de betreffende workshop  aanmelden voor 1 of 2 van de hieronder genoemde workshops:

Straatfotografie

• Zaterdag 26 oktober 2019