Cursus

Het was een hele leuke gezellige leerzame cursus!!! Mijn doel is zeker behaald na deze cursus. Een echte aanrader!!!
Sabrina

Het was echt een supercursus, met duidelijke uitleg en in een ontspannen sfeer. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb, heb er nog meer zin in gekregen om te fotograferen.
Louise

Wil je ook meer leren over fotografie? Geef je op voor de basiscursus.

Cursus digitale fotografie voor beginners

Je hebt een digitale spiegelreflex of systeemcamera gekocht maar weet niet hoe je die optimaal gebruikt. Staat jouw camera ook op de stand "automatisch" maar wil je meer? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus digitale fotografie. De cursus is gericht op de praktijk. Uiteraard krijgt de benodigde theorie aandacht, maar tijdens de lessen wordt de theorie meteen omgezet in praktische oefeningen met je eigen camera.

De cursus bestaat uit 5 lessen en kost € 100,-

De cursus wordt verzorgd door Martin Geuze en Marjan Leeuwesteijn en wordt gegeven in het clubgebouw van Fotoclub Zwijndrecht.

Ben je al verder in je fotografie, dan is de cursus 'creatief fotograferen' wellicht iets voor jou!
Voor meer informatie: Marjan Leeuwesteijn

• opname technieken
  • uitleg van diafragma, sluitertijd en lichtgevoeligheid
  • scherpstellen en licht meten
  • compositie
  • portret
  • creatief kijken
  • nabewerking

Cursus beginners
najaar 2019

• deze cursus is volgeboekt

• Start: donderdag 24 oktober 2019

• Van 19.30 tot 22.00 uur
  • Overige lessen zijn op: 14 november, 12 december, 9 januari en 23 januari 2020

• Prijs: € 100,- voor 5 lessen

Cursus beginners
februari 2020

• er is nog plaats in deze cursus

• Start: 13 februari 2020

• Van 19.30 tot 22.00 uur
  • Overige lessen zijn op: 27 februari, 12 maart, 26 maart en 9 april 2020

• Prijs: € 100,- voor 5 lessen

Cursus digitale beeldbewerking in Lightroom

Door het achteraf bewerken van een foto maak je het verschil tussen een aardige foto en een mooie foto. In de cursus digitale beeldbewerking leer je hoe je dat kunt doen met behulp van het programma Lightroom van Adobe.

In de cursus wordt onder meer behandeld: importeren en indelen van foto's, het maken van aanpassingen als belichting, bijsnijden, rechtzetten en het wegwerken van onregelmatigheden.

De totale cursusduur is 3 lessen. Om elke cursist zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding te geven, is het maximaal aantal deelnemers 6.

De cursus wordt verzorgd door Marjan Leeuwesteijn en wordt gegeven in het clubgebouw van Fotoclub Zwijndrecht.

Cursus Lightroom
oktober 2019

• deze cursus is volgeboekt

• Start: 16 oktober 2019

• Van 13.30 tot 16.00 uur

• Overige lessen zijn op: 30 oktober en 6 november 2019

• Prijs: € 100,- voor 3 lessen

Inschrijven of informatie

Please do not fill this field!