Fotoclub Zwijndrecht

Over de club

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend tot zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw. We zijn een actieve club, naast het bespreken van foto’s organiseren we veel activiteiten die je helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ons eigen pand maakt het mogelijk om maandelijks wisselende exposities te organiseren. Interesse om lid te worden?

clubavonden en expositie

seizoen 2021-2022

In verband met de richtlijnen om het verspreiden van het Coronavirus te beperken, komen we tot maandagavond tot 20 september met een kleine groep bijeen; vanaf 20 september zijn alle leden weer welkom in het clubgebouw. De avonden kunnen tot eind december tevens worden gevolgd via Zoom.

Ook gaan we weer van start met nieuwe, interessante exposities.

Open dag

Open Dag zaterdag 11 september

Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto’s en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub.

Het nieuwe expositie seizoen start met een overzichtstentoonstelling van een 20-tal clubleden. Er zijn foto’s geselecteerd die in de laatste anderhalf jaar tot stand zijn gekomen. Het kan dus niet anders dan dat het iets met corona te maken heeft. Welke invloed heeft Corona op de fotografie van de fotografen gehad?

Nieuw werk

Onder het kopje 'Nieuw werk' plaatsen wij na elke bespreking van fotowerk van leden een selectie op onze site. Klik hier om het meest recente werk van onze leden te zien.

Fotocursus

Fotoclub Zwijndrecht biedt ook in seizoen 2021/2022 de cursus Digitale Fotografie & Digitale Fotobewerking aan. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen die een digitale spiegelreflex- of systeemcamera hebben aangeschaft, maar deze niet optimaal kunnen gebruiken en/of willen leren hoe je betere foto’s kunt maken.

De beste foto moet nog vertoond worden...

Fotoclub Zwijndrecht

Lid worden?

Je fotografie naar een hoger niveau tillen? — kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.