Fotoclub Zwijndrecht

Over de club

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend tot zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw. We zijn een actieve club, naast het bespreken van foto’s organiseren we veel activiteiten die je helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ons eigen pand maakt het mogelijk om maandelijks wisselende exposities te organiseren. Interesse om lid te worden?

Clubavonden

seizoen 2021-2022

Vanaf 28 februari 2022 zijn de leden weer welkom in het clubgebouw. De clubavonden kunnen tevens worden gevolgd via Zoom.

De contrasten in deze expositie zijn groot. Ten eerste het aantal geëxposeerde foto’s. Van Joke hangen er 372 foto’s tegenover 28 van Remco. Ten tweede de aanpak; Remco maakt autonome foto’s tegenover de conceptuele aanpak van Joke. En als laatste de locatie. Joke heeft alles binnenshuis gefotografeerd terwijl Remco er vaak op uit trekt.

Nieuw werk

Onder het kopje 'Nieuw werk' plaatsen wij na elke bespreking van fotowerk van leden een selectie op onze site. Klik hier om het meest recente werk van onze leden te zien.

Fotocursus

Fotoclub Zwijndrecht biedt ook in seizoen 2021/2022 de cursus Digitale Fotografie & Digitale Fotobewerking aan. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen die een digitale spiegelreflex- of systeemcamera hebben aangeschaft, maar deze niet optimaal kunnen gebruiken en/of willen leren hoe je betere foto’s kunt maken.

De beste foto moet nog vertoond worden...

Fotoclub Zwijndrecht

Lid worden?

Je fotografie naar een hoger niveau tillen? — kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.